Много от водещите компании на пазара с най-голямата работна сила рекламират

...
Много от водещите компании на пазара с най-голямата работна сила рекламират
Коментари Харесай

Новата икономика: Бум на обявите за работа за хора без дипломи в САЩ


Много от водещите компании на пазара с най-голямата работна сила рекламират работни места без дипломи и интензивно отстраняват условията за дипломи от повече разгласи за работа. Идеята за наемане на работа въз основа на умения, а не на приключено висше обучение за избрани функции, стана все по-разпространена във време, когато служащите са в дефицит и икономическата стойност на дипломата за лицей се слага под въпрос от повече американци, съобщи 

Но защото се появяват данни за наемане без тапия, има признаци, че някои от тези старания може да са незадоволителни. Ново изследване на  Burning Glass Institute и Harvard Business School се концентрира върху това по какъв начин фирмите се оправят в напъните си да наемат служащи без тапия. Това е значимо за служащите в Съединени американски щати, повече от половината от които нямат дипломи, защото оказва въздействие върху способността им да получават по-високоплатени работни места и по-добри функции.

Общият брой на фирмите, насърчаващи напъните за наемане на хора без дипломи, не значи, че тези служащи фактически получават работните места и в действителност досега има лимитирани обществени доказателства в поддръжка на това по какъв начин се оформят корпоративните старания. Изследването от Burning Glass е опит да се дефинира количествено това. Базира се на лимитирани данни и не преглежда различни пътища, които хората без дипломи употребяват, с цел да се причислят към организации, като да вземем за пример чиракуване и стажове. Но това към момента е моментна фотография на това по какъв начин някои от най-хубавите работодатели в Съединени американски щати се оправят в напъните си да наемат повече служащи въз основа на умения по отношение на добита степен.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР